12 april 2024

Scaling Up Smart Charging Hackathon 16 & 17 mei 2024

Scaling Up EV Charging Hackathon

Het moet sneller, het moet slimmer en het moet creatiever.

Sta jij aan het begin van je carrière als nuchtere wereldverbeteraar, bruis je van de energie en heb je zin om de toekomst van duurzame mobiliteit mee vorm te geven? Dan is dit jouw kans! Doe mee aan onze hackathon en buig je over drie cruciale thema’s die de toekomst van elektrisch rijden bepalen. We zoeken frisse blikken en scherpe geesten om samen met ons knelpunten te doorbreken en innovatieve oplossingen te bedenken.

Waar gaan we mee aan de slag?

 

Hoofden en handen: Hoe kunnen we het tekort aan vakbekwaam personeel in de laadinfrastructuurketen oplossen? Van ontwerp en planning tot uitvoering en onderhoud, jouw ideeën kunnen de manier waarop we werken transformeren.

Sneller knopen leggen en doorhakken: Het aansluiten van laadstations is complex en tijdrovend. Kun jij met een slim idee komen om deze processen te versnellen? Denk aan innovatieve samenwerkingsmodellen of technische oplossingen die de doorlooptijd verkorten.

Techniek slim en simpel: Van een laadpaalaansluiting die je als een IKEA-kast in elkaar zet tot slim laden met een game of app. Jouw visie op de volgende grote technologische innovatie kan de efficiëntie en capaciteit van onze laadinfrastructuur naar nieuwe hoogten brengen.

Waarom meedoen?

5000 euro voor het winnende team en een podium voor jou om echte impact te maken op een groenere toekomst. Werk samen met gelijkgestemden, ontmoet experts uit de industrie en laat zien wat je in huis hebt. De beste ideeën krijgen niet alleen erkenning, maar ook de kans om werkelijkheid te worden.

Wat ga je doen?

Samen serieus spelen met ideeën. Je ontmoet nieuwe mensen, je ontdekt nieuwe kansen en je wordt meegenomen in de uitdagingen van de nabije toekomst.

Lijkt dat je wat? Meld je dan nu aan voor onze hackathon. Laten we samen de laadinfrastructuur van morgen bouwen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de oplossing. Laat je horen en laad de toekomst op!

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2024
  • Waar: Testlab ElaadNL, Westervoortsedijk 73 in Arnhem
  • Tijd: start 9.30 uur op 16 mei en einde om 12.00 uur op 17 mei
  • Voor wie: voor alle geïnteresseerde studenten en werkenden die warmlopen voor de energietransitie en het versnellen daarvan
  • Deelname: Meld je aan met jouw team van ca. 5 personen of individueel. Dan word je in een team geplaatst met 5 anderen. Er is plaats voor maximaal 15 teams
  • Deadline inschrijving: woensdag 8 mei 2024 (om17.00 uur sluit de inschrijving)
  • Kosten: gratis (catering en eventuele overnachting is inbegrepen; bij no show of afmelding na 3 mei wordt € 50,- in rekening gebracht)
  • Georganiseerd door: Mensen maken de Transitie, Charging Energy Hubs, HAN (Plug in & Play) en ElaadNL
  • Aanmelden: we vragen best veel aan je, maar we waarderen het als je het aanmeldformulier zo compleet mogelijk invult. Als je met een team deelneemt, geef dan de namen van je teamgenoten op in het tekstveld

Tessa Martin

Zin om mee te doen met deze hackathon, maar nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Organisatie

Sponsored by